• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  MAINLUX a megbizható LED fényforrások beszállítója

  Naprakész, gazdaságos energiatakarékossági megoldások a fenntartható környezetért!

  Mainlux mindent elkövet, hogy a világ vezető ellátója/beszállítója legyen a jó minőségű LED lámpák kivitelezésében, gyártásában és alkalmazásában. A céget 2008-ban alapították azzal a céllal, hogy a világ vezető, kiváló minőségű led termékeit gyártó cégei közé fejlődjön. A Mainlux energiatakarékossági megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt, melyek méltányos árral, nagyobb hatékonysággal és kevesebb környezeti szennyeződési lehetőséggel rendelkeznek. Külön kutató-fejlesztő részleg gondoskodik arról nap mint nap, hogy a cég termékei mind minőségben, mind technológiai paraméterek és design tekintetében állandóan naprakészek legyenek. Az energia felhasználás és a szén-dioxid kibocsátás csökkentésével a cég segít előteremteni a társadalom, környezet és a vállalatok harmonikus és fenntartható fejlődését.

  Kérjen ajánlatot

  Milyen termékei vannak a MAINLUX-nak?

  A Mainlux termékei az ipari, az utcai, az irodai és az otthoni világítás terén egyaránt megtalálhatóak. Segítik a vásárlók terveit, hogy fenntartható jövőt teremtsenek. Szakértő mérnökeikkel az optikán, elektronikán, esztétikán, tanúsítványokon, felépítésen, szériagyártáson és üzembe helyezésen dolgoznak, ami által a Mainlux több ezer projektet bonyolított le a világon az elmúlt években. Sok híres projektjeik vannak, mint a Barcelona ipari zóna útjai, Sao Paolo óriás gyára és raktára, Kazahsztán nemzeti kiállítási központja, Milano futballpályája, Szingapúr repülőtere, Németország Airbus-csoport gyára, stb. Mainlux a vásárlóival együtt dolgozva teszik az ipari területeket komfortossá, a nyilvános területeket biztonságossá, a kereskedelmi területeket megnyerővé és az irodákat kellemessé.

  Abban hisznek, hogy a LED világítási iparban a hosszú távú megbízhatóság, a funkcionalitás és az ár az, ami a legfontosabb. A céljuk, hogy maradéktalan megoldást nyújtsanak, és ezzel kielégítsék a vásárlók követelményeit. A jó hírnevük a minőségen, a versenyképes árakon és a pontos szállításon alapul. A sokévnyi közös munka által felépítettek számos nagy becsben tartott kapcsolatot a vásárlóikkal. A vásárlók kérésére a kisebb és közepes mennyiségű megrendeléseket az európai és dél-amerikai raktáraikból, illetve egyéb piacokról tudnak szállítani, hogy időt és szállítási költségeket takarítsanak meg, a nagyobb mennyiségű rendeléseket pedig a kínai Mainluxból küldik. A személyre szabott kéréseket, amik nem találhatóak a Mainlux termékei között, azokra is tudnak megoldást ajánlani, amiben egyesítik a vásárló követelményeit az ők újra kivitelezett termékeihez. Számít arra, hogy nem csak egy minőségi gyártó lesz, hanem egy kiemelkedő nagykereskedő és egy elsőrendű ellátó energiatakarékossági megoldásokból és szolgáltatásokból is.

  Ajánlatkérés