• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  Mélygarázs LED világítás - Budapesti Közlekedési Központ

  A BKK Zrt. Rákóczi téri P+R mélygarázsának (98 férőhely, 161 fénycső) és a KÖKI Terminálnál lévő P+R parkolóházának (330 férőhely, 425 fénycső) világítását korszerűsítettük LED fénycsövekkel, emellett a kültéri parkolóban és tantermekben LED reflektorok és mozgásérzékelők kerültek beszerelésre több önálló projekt keretében.
  • 67%-os energia-megtakarítás
  • 16 hónapos megtérülés

  Mélygarázsokhoz fénycsöveket, reflektorokat, mélysugárzókat, tri-proof-okat is ajánlunk.
  Cégünk, mint a Mainlux és a Glitter elsőszámú magyarországi importőre, a világítástechnikai piacon fellelhető szinte valamennyi gyártó széles termékportfólióját le tudjuk fedni, így teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek - viszonteladóknak, beruházóknak, karbantartóknak, kivitelezőknek és beszállítóknak.
  Nálunk lehet a legolcsóbban a legtöbb fényt megkapni, vagyis nálunk a legjobb a Lumen/Forint arány. Komplett projekt lebonyolítása esetén is megoldást, valamint versenyképes árat tudunk kínálni.
  Hívjon minket bátran a +36 70 442 0681 telefonszámon vagy írjon a lion(kukac)lionszolg(pont)hu email címre és érdeklődjön termékeinkről, árainkról szakértőnktől, Molnár Ferenctől.