• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  RÓLUNK

  A LIONSZOLG professzionális ipari LED világítóeszközök importálásával, világítástechnikai termékek forgalmazásával, világítás korszerűsítési projektek teljes körű lebonyolításával, valamint 2017-től villamos ipari kivitelezéssel foglalkozik.

   

  Napjainkra a LED technológia fejlettsége lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hagyományos fényforrást LEDre váltsunk, de továbbra is fontos a megvásárolt termékek gondos kiválasztása, annak érdekében, hogy a LEDes fényforrásokhoz kapcsolódó előnyöket ki lehessen használni, mint például a hosszú élettartam és a fénymegtartás.
  Termékskálánk kialakításánál fontos szempont volt, hogy elérhető áron, magas minőségű fényforrásokat ajánljunk ügyfeleinknek. Szakembereink több, mint 7 éve foglalkoznak különféle LEDes világítástechnikai termékek importálásával és forgalmazásával, így gyártóinkkal közösen fejlesztve sikerült elérnünk, hogy a Lionszolg által forgalmazott termékek a piacon kiemelkedő ár-érték arányt képviselnek, ami a teljesítményhez viszonyított magas fényerőben és a valós hosszú élettartamban mutatkozik meg.

  Szakmai stábunk nagykereskedelmi múltja révén lefedjük a világítástechnikai piacon fellelhető szinte valamennyi gyártó széles termékportfólióját, így komplett projekt lebonyolítása esetén is megoldást, valamint versenyképes árat tudunk kínálni ügyfeleink részére.
  Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve tovább fejlesztettük villanyszerelő üzletágunkat. Jelenleg több mint 70 fős csapattal tudjuk vállalni a különböző villamos ipari munkálatok kivitelezését a kapcsolódó villanyszerelési anyagok beszerzésével együtt.

  Mainlux logo

  Cégünk a ShenZhen-i székhelyű MAINLUX Lighting Co. Ltd. magyarországi képviseletét látja el 2014 óta. A céget 2008-ban alapították azzal a céllal, hogy a világ vezető, kiváló minőségű led termékeit gyártó cégei közé fejlődjön. Külön kutató-fejlesztő részleg gondoskodik arról nap mint nap, hogy a cég termékei mind minőségben, mind technológiai paraméterek és design tekintetében állandóan naprakészek legyenek. A Mainlux termékei az ipari, az utcai, az irodai és az otthoni világítás terén egyaránt megtalálhatóak. A cég már valamennyi kontinensen jelen van projektekben: Kolumbiától és Braziliától kezdve, Kenyán és számos európai országon át egészen Új-Zélandig. 2015-ben Marokkóban alapítottak kisebb összeszerelő üzemet és tervezünk egy hasonló magyarországi együttműködést is.

  Néhány Mainlux referencia: