• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  AMIT AJÁNLUNK

  TELJES-KÖRŰ PROJEKT LEBONYOLÍTÁS

  Tapasztalattal rendelkezünk világítás korszerűsítési projektek teljes körű lebonyolításában, a tervezési fázistól a beszerelésig. A világítás korszerűsítési projektek során segítünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb fényforrások kiválasztásában, figyelembe véve azok használati helyét, a tervezett igénybevételt és a helyiségekre vonatkozó szabványi előírásokat.

  MEGTAKARÍTÁS ÉS MEGTÉRÜLÉS

  A technikai részletek mellett pontos számításokkal támasztjuk alá a LED fényforrások által realizálható energia-és költségmegtakarítást és a beruházások várható megtérülési idejét. Általánosságban elmondható, hogy a technológia váltás 60-90%-os energia és költségmegtakarítást és 1-3 éves megtérülést eredményez.

  CSEREGARANCIA

  Minden termékünkre 3-5 év cseregaranciát vállalunk, ami kiterjed a fényforrások fénymegtartására is.

  VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

  Több mint 70 fős csapattal tudjuk vállalni a különböző villamos ipari munkálatok kivitelezését a kapcsolódó villanyszerelési anyagok beszerzésével együtt. Rendelkezésre állunk: villamos tervezésben, mérnöki szolgáltatásokban, automatizálásban, villamos - erős- és gyengeáramú kivitelezésben, valamint elosztó berendezések gyártásában is.

  DÍJMENTES FELMÉRÉS

  Díjmentesen vállaljuk a meglévő világítási rendszerek felmérését, a fényforrások mennyiségének és fényminőségének figyelembe vételével, ezután a helyszínen végzett tevékenységek fényigénye és a szabványok alapján javaslatot teszünk a legmegfelelőbb LED világítási megoldásokra.

  SZOFTVERES VILÁGÍTÁS TERVEZÉS

  Szoftver segítségével modellezzük az ügyfeleknek ajánlott fényforrások működését, ezzel biztosítva azt, hogy az egyes területeken a megfelelő számú és teljesítményű fényforrások kerülnek beszerelésre.

  BEMUTATÓ TERMÉK KIHELYEZÉS

  Ügyfeleink részére lehetőséget biztosítunk a termékek kipróbálására vásárlás előtt. Igény szerint vállaljuk teszt termékek kihelyezését 1-2 hetes időtartamra.

  FINANSZÍROZÁS LEBONYOLÍTÁSA

  A Grenkeleasing Magyaroszág Kft-vel szorosan együttműködve pénzügyi lízing keretében beruházási költség nélkül lebonyolíthatóak a beruházások, mely a jelentős megtakarítás miatt, általában többletköltséget sem jelent a beruházónak.