• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  LED Utcai lámpák

  Karbantartásmentes, energiatakarékos kültéri LED lámpák viszonteladók, forgalmazók, nagykereskedések részére.


  Ajánlatkérés

  Úgy döntött, hogy a ráfizetéses cserélgetések helyett a minimum 50 ezer órás élettartamú LED izzókat választja? Kérje árajánlatunkat, hogy megtudja, milyen áron és milyen extra szolgáltatásokkal rendelheti meg az 5 éves cseregaranciával forgalmazott kültéri LED-eket

  KÉRJEN AJÁNLATOT

  Kérdezzen szakértőinktől

  Szeretne pénzt spórolni, de még nem tudja, pontosan mire van szüksége cégének? Már döntött, de kíváncsi, hogyan lehetne kivitelezni a cserét? Kérdezze szakértőinket, akik örömmel magyarázzák el, hogy az Ön cégének mire lesz szüksége a gazdaságos működtetéshez.

  KÉRDEZZEN SZAKÉRTŐINKTŐL

  Esettanulmány

  Hallott már a LED-es fényforrások előnyeiről, de egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban megéri váltani? Üres szlogenek helyett bemutatjuk Önnek egy konkrét példával, hogyan térül meg másfél év alatt a befektetése.

  MIÉRT ÉRDEMES?

   

  Mennyit spórolhatok a kültéri világításon...?

  A kültéri LED-es lámpák tökéletes hosszú távú befektetések akkor, ha Önnek valóban fontos, hogy gazdaságosan üzemeltethesse a kültéri világítást. A LED-es izzók ugyanis minimum 50 ezer órás élettartamot garantálnak, ami a hagyományos égőkkel összehasonlítva átlagosan 70%-os, de egyes esetekben akár 90%-os megtakarítást is jelenthet!

  Ajánlatkérés

  Változik a kültéri világítás karbantartása...?

  A kültéri lápmák telepítése és cseréje rendkívül egyszerű és gyorsan megoldható feladat, így nem kell hosszú kihagyásoktól tartania! A LED-ek nem forrósodnak, nem vibrálnak, így elkerülhetők a hagyományos izzók mellett alkalmanként előforduló balesetek is. A jelentősen ritkuló karbantartások miatt Ön még több pénzt spórolhat, miközben a kültéri világítás megbízhatóságát is jelentősen növelte!

  Kérdezzen szakértőinktől

  Miben tér még el ez a fajta kültéri világítás a hagyományostól...?

  Számtalan apró, de a gazdaságosság tekintetében nagyon is fontos tulajdonságban! Például az általunk forgalmazott LED-es izzók képesek együttműködni a mozgásérzékelő berendezésekkel, azaz akkor is kiváló választásnak bizonyulnak, ha szeretné tovább fokozni az energiatakarékosságot! A LED-es izzók másik komoly előnye, hogy nem igényelnek feszültségszabályozást (85V-265V) sem!


  Miért érdemes kültéri led lámpára váltania?

  Egy elégedett ügyfelünk vásárlása alapján szeretnénk bemutatni egy megtakarítási példát. Egy utcában 20db hagyományos 250W higany lámpást helyettesítettünk 20db 50W LED utcalámpával, ahol átlag napi 10 óra világítási idővel és 31 Ft/KWh áramdíjjal számoltunk. A hagyományos lámpának a fogyasztása 0,250KWh volt, míg a Led utcalámpának 0,050KWh. Ezekkel a számokkal jól látható hogy az éves megtakarítás mértéke 500 000 forint míg a fogyasztás megtakarítása 80%-os. 16 hónap alatt meg is térült az ügyfelünk befektetése.
  Ha további információra van szüksége: 

  Kérdezzen szakértőinktől

  LED UTCAI LÁMPÁK 01-ES SOROZAT

  CREE chipes útvilágítóink számos kiegészítéssel rendelhetőek: fényerő-szabályozható és RGB chipes kivitelben, táv- vagy automatavezérléssel, központi irányítással és komplex napelemes rendszerrel. A kiegészítők telefonos applikáció segítségével mobilról is vezérelhetőek. Egy zenei program és az RGB LEDek segítségével fényjátékot tudunk varázsolni az utcai lámpáinkra különböző rendezvények alkalmával. Meghosszabbítható, akár 5+5 éves garanciával.

  ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

  • Színhőmérséklet: Meleg fehér: 3000-3500 K | Természetes fehér: 3800-4500 K | Hideg fehér: 5500-6500 K
  • Színvisszaadási index: CRI 80
  • Védettség: IP65
  • Várható élettartam: 50 000 üzemóra
  • Minősítések: CE, RoHS

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  LED UTCAI LÁMPÁK 01-ES SOROZAT

  LED UTCAI LÁMPÁK 02-ES SOROZAT

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  LED UTCAI LÁMPÁK 02-ES SOROZAT

  LED UTCAI LÁMPÁK 03-AS SOROZAT

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  LED UTCAI LÁMPÁK 03-AS SOROZAT

  LED UTCAI LÁMPÁK 04-ES SOROZAT

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  LED UTCAI LÁMPÁK 04-ES SOROZAT

  Nagyberuházások részére