• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  LED Panelek

  Minőségi Led panel ajánlataink viszonteladók, forgalmazók, nagykereskedések részére.

  Úgy döntött, hogy a ráfizetéses cserélgetések helyett a minimum 50 ezer órás élettartamú LED fényforrásokat választja? Kérje árajánlatunkat, hogy megtudja, milyen áron és milyen extra szolgáltatásokkal rendelheti meg a minimum 3 éves cseregaranciával forgalmazott LED paneleket.

  KÉRJEN AJÁNLATOT

  Szeretne pénzt spórolni, de még nem tudja, pontosan mire van szüksége cégének? Már döntött, de kíváncsi, hogyan lehetne kivitelezni a cserét? Kérdezze szakértőinket, akik örömmel magyarázzák el, hogy az Ön cégének mire lesz szüksége a gazdaságos működtetéshez.

  KÉRDEZZEN SZAKÉRTŐINKTŐL

  Hallott már a LED-es fényforrások előnyeiről, de egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban megéri váltani? Üres szlogenek helyett bemutatjuk Önnek egy konkrét példával, hogyan térül meg másfél év alatt a befektetése.


  MIÉRT ÉRDEMES?


  Mennyit spórolhatok a LED panel használatával...?

  A LED panel tökéletes hosszú távú befektetés akkor, ha Önnek valóban fontos, hogy gazdaságosan üzemeltethesse az irodai vagy éppen a bolti világítást. Az általunk forgalmazott LED panelek minimum 50 ezer órás élettartamot garantálnak, ami a hagyományos égőkkel összehasonlítva átlagosan 70%-os, de egyes esetekben akár 90%-os megtakarítást is jelenthet!

  Ajánlatkérés
  Led panelek viszonteladók részére

  Változik a LED panel használatával a karbantartás...?

  A LED panelek telepítése és cseréje rendkívül egyszerűen és gyorsan megoldható feladat, így nem kell hosszú kihagyásoktól tartania! A LED-ek nem forrósodnak, nem vibrálnak, így elkerülhetők a hagyományos fényforrások mellett alkalmanként előforduló balesetek, leállások is. A minimum 3 év garancia idő alatt 0 Ft a karbantartási költség, miközben a kültéri világítás megbízhatóságát és a fényerejét is jelentősen növelte!

  Kérdezzen szakértőinktől

  Miben tér még el a LED panel a hagyományos megoldásoktól...?

  Számtalan apró, de a gazdaságosság tekintetében nagyon is fontos tulajdonságban! Például az általunk forgalmazott LED panelek képesek együttműködni a mozgásérzékelő berendezésekkel, mivel a LED-eknél nincs szükség melegedési időre ezért sokkal gyorsabban és azonnali teljes fényerővel kezdenek el világítani, fokozva az ilyen területek biztonságát. A LED-es fényforrások másik komoly előnye, hogy nem igényelnek feszültségszabályozást (85V-265V) sem!

  MAinlux

  Miért érdemes LED Panelre váltania?

  Egy elégedett ügyfelünk vásárlása alapján szeretnénk bemutatni egy megtakarítási példát. Egy irodaházban 334db 18W T8-as fénycsövet helyettesítettünk 84db 36W LED Panellel, ahol átlag napi 10 óra világítási idővel és 31 Ft/KWh áramdíjjal számoltunk. A T8-as fénycsövek fogyasztása 0,092KWh volt, míg a Led Panelnek 0,036KWh. Ezekkel a számokkal jól látható hogy az éves megtakarítás mértéke 500 000 forint míg a fogyasztás megtakarítása 65%-os. 24 hónap alatt meg is térült az ügyfelünk befektetése.
  Ha további információra van szüksége: 

  Kérdezzen szakértőinktől

  STANDARD LED PANELEK

  A LED panelek elegáns megjelenésük miatt kedvelt kiváltói a hagyományos izzós és fénycsöves fényforrásoknak irodaházakban, hotelekben, szupermarketekben és iskolákban, emellett sok esetben találkozunk velük társasházakban is. LED paneleink egyenletes fényterítést biztosítanak már kis magasságnál is, működésük nem jár kellemetlen zajokkal vagy vibrálással. Hosszú élettartamukat a speciális hőelvezető designnak köszönhetik.

  ELŐNYÖK

  • 65%-os energia megtakarítás a kiváltott hagyományos fényforrásokkal szemben
  • Egyenletes fény, magas fényáram és jó fényhasznosítás (Lm/W arány)
  • Várható élettartam 50 000 üzemóra

  ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  STANDARD LED PANELEK

  FÉNYERŐ-SZABÁLYOZHATÓ LED PANELEK

  TÜV minősítéssel rendelkező LED paneleink műanyag vagy fém házas, falon kívüli, illetve falba süllyesztett kivitelben rendelhetőek.

  ELŐNYÖK

  • Erős és homogén fény
  • Direkt világítás –a LED chipekből eredő fény közvetlenül az opal felületre esik, amely azt egyenletesen szórja szét a megvilágított helyiségben
  • Hosszú élettartam

  ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  FÉNYERŐ-SZABÁLYOZHATÓ LED PANELEK

  IP65 LED PANELEK

  Dekorációs és hangulatvilágításként használt LED panelek vezérlővel és távirányítóval.

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  IP65 LED PANELEK

  RGB LED PANELEK

  Dekorációs és hangulatvilágításként használt LED panelek vezérlővel és távirányítóval.

  Különböző teljesítményűeket, méretűeket és vezérlésűeket tudunk egyéni rendelésre készíteni.

  Nagyberuházások részére