• LED LIGHTING FOR PROFESSIONALS

   • Mainlux

  LED Reflektorok

  50 ezer órás élettartalmú LED reflektorok viszonteldók, forgalmazók, nagykereskedések részére.

  Ajánlatkérés

  Úgy döntött, hogy a ráfizetéses cserélgetések helyett a minimum 50 ezer órás élettartamú LED fényforrásokat választja? Kérje árajánlatunkat, hogy megtudja, milyen áron és milyen extra szolgáltatásokkal rendelheti meg a minimum 3 éves cseregaranciával forgalmazott LED reflektorokat

  KÉRJEN AJÁNLATOT

  Kérdezzen szakértőinktől

  Szeretne pénzt spórolni, de még nem tudja, pontosan mire van szüksége cégének? Már döntött, de kíváncsi, hogyan lehetne kivitelezni a cserét?Kérdezze szakértőinket, akik örömmel magyarázzák el, hogy az Ön cégének mire lesz szüksége a gazdaságos működtetéshez.

  KÉRDEZZEN SZAKÉRTŐINKTŐL

  Esettanulmány

  Hallott már a LED-es fényforrások előnyeiről, de egyáltalán nem biztos benne, hogy valóban megéri váltani?
  Üres szlogenek helyett bemutatjuk Önnek egy konkrét példával, hogyan térül meg másfél év alatt a befektetése.


  MIÉRT ÉRDEMES?


  Mennyit spórolhatok a LED-reflektorokkal...?

  A LED-reflektorok tökéletes hosszú távú befektetések akkor, ha Önnek valóban fontos, hogy gazdaságosan üzemeltethesse a világítást. Az általunk forgalmazott LED reflektorok minimum 50 ezer órás élettartamot garantálnak, ami a hagyományos égőkkel összehasonlítva átlagosan 50%-os, de egyes esetekben akár 70%-os megtakarítást is jelenthet!

  Ajánlatkérés
  Led reflektorok viszonteladók részére

  Mire számíthatok a LED reflektorok karbantartásánál...?

  A LED reflektorok telepítése és cseréje rendkívül egyszerűen és gyorsan megoldható feladat, így nem kell hosszú kihagyásoktól tartania! A LED-ek nem forrósodnak, nem vibrálnak, így elkerülhetők a hagyományos fényforrások mellett alkalmanként előforduló balesetek, leállások is. A minimum 3 év garancia idő alatt 0 Ft a karbantartási költség, miközben a kültéri világítás megbízhatóságát és a fényerejét is jelentősen növelte!

  Kérdezzen szakértőinktől

  Miben tér még el LED reflektor a hagyományos megoldásoktól...?

  Számtalan apró, de a gazdaságosság tekintetében nagyon is fontos tulajdonságban! Például az általunk forgalmazott LED reflektorok képesek együttműködni a mozgásérzékelő berendezésekkel, mivel a LED-eknél nincs szükség melegedési időre ezért sokkal gyorsabban és azonnali teljes fényerővel kezdenek el világítani, fokozva az ilyen területek biztonságát. A LED-es izzók másik komoly előnye, hogy nem igényelnek feszültségszabályozást (85V-265V) sem!

  MAinlux

  Miért érdemes LED Reflektorra váltania?

  Egy elégedett ügyfelünk vásárlása alapján szeretnénk bemutatni egy megtakarítási példát. Egy tér megvilágításához 20db hagyományos 100W reflektort helyettesítettünk 20db 20W LED COB reflektorral, ahol átlag napi 10 óra világítási idővel és 31 Ft/KWh áramdíjjal számoltunk. A hagyományos reflektornak a fogyasztása 0,100KWh volt, míg a Led COB reflektornak 0,020KWh. Ezekkel a számokkal jól látható hogy az éves megtakarítás mértéke 310 000 forint míg a fogyasztás megtakarítása 80%-os. 24 hónap alatt meg is térült az ügyfelünk befektetése.
  Ha további információra van szüksége:

  Kérdezzen szakértőinktől

  LED REFLEKTOROK COB BRIDGELUX

  A LED COB Reflektorok olyan fényforrások, amelyek kipróbált, stabil működésű Bridgelux COB chipekkel, illetve a legújabb fejlesztésű CREE chipekkel működnek. Egyes reflektorok mozgásérzékelővel, alkonykapcsolóval és szabályozható világítási idővel is elérhetőek. RGB reflektoraink dekorációra és a szórakozásban használatos termékek, míg kempingezéshez, horgászáshoz akkumulátoros LED reflektorainkat ajánljuk.

  ELŐNYÖK

  • Kb. 50%-os energiamegtakarítás a hagyományos reflektorokkal szemben.
  • Magas fényáram és jó fényhasznosítás (Lm/W arány).
  • Várható élettartam 50 000 üzemidő.

  TECHNIKAI JELLEMZŐK

  LED REFLEKTOROK COB BRIDGELUX

  Nagyberuházások részére